Всички войводи са събрани на едно място, коалицията е страстна. Ние,

...
Всички войводи са събрани на едно място, коалицията е страстна. Ние,
Коментари Харесай

Борисов няма да излиза отпуск, управляващата коалиция била страстна

Всички войводи са събрани на едно място, обединението е буйна. Ние, в случай че сме идентични партии, в случай че мислим еднообразно, ще сме една партия. Но по някои тематики мислим диаметрално противоположно. С коя партия си приличаме ние, с цел да създадем коалиция?

Така министър председателят Бойко Борисов разяснява ръководещата коалиция и свадите в нея пред публицисти в Бяла. Не мога и аз да се направя на челник от тях, добави той.  

Няма подобен в света, който да споделя моето решение е само или най-правилно. Държавата ни е обща, ние сме определени краткотрайно. Когато има по-добро решение, въобще не е ужасно да си промениш предходното, изясни Борисов проактиката в ГЕРБ да се сменят позициите на 180 градуса в къси периоди. 

Той посъветва депутатите да не прекрачват прага на положителното образование и да няма персонални обиди и нападки. Но изрази удовлетворение от полемиките и политическата борба в Народното събрание. 

Тази година, както и през последните 17, когато бях основен секретар, кмет и министър председател, няма да излизам в отпуск, отговори на журналистически въпрос Борисов. 

Той описа още, че се е чул с омбудсмана Мая Манолова и евентуално в понеделник ще беседват за хората с увреждания. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР